Η ελληνική σειρά που «τρέλανε» το κοινό τον Φεβρουάριο και σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση

To famagusta βρέθηκε στην πρώτη θέση της Prime time ολόκληρο τον Φεβρουάριο

Αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, τα βράδια της Κυριακής, η σειρά «Famagusta», εδραίωσε την πρωτιά της στην κορυφή της τηλεθέασης και αναδείχτηκε στη δημοφιλέστερη σειρά ανεξαρτήτως ημέρας προβολής για όλο τον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, η σειρά «Famagusta» κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο σύνολο του κοινού, ενώ ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέση τηλεθέαση 17,4% τον Φεβρουάριο. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό ήταν σημαντική και κυμάνθηκε σε τουλάχιστον 8,3 μονάδες στο σύνολο του κοινού. Σε επιμέρους κοινό, σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 40,2%.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, που αναμένεται να κάνει φινάλε για τον α’ κύκλο στις 10 Μαρτίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση και με το έκτο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, σκορπώντας συγκίνηση στους τηλεθεατές. Η σειρά «Famagusta» κατέγραψε ποσοστό 25,3% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54, βρέθηκε στην κορυφή με 16,5%.

Η σπαρακτική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας κορυφώνεται με τα δυο τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου που ακολουθούν αυτή και την επόμενη Κυριακή (03/03 και 10/03) στις 21:00. Η σειρά «Famagusta» θα επιστρέψει με τον β’ κύκλο στις αρχές Απριλίου.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.