Η επιχείρηση θα καλύψει τα έξοδα θεραπείας του 22χρονου μάγειρα που κάηκε

Όπως ενημέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, συμφωνήθηκε η επιχείρηση να δώσει στον εργαζόμενο όλα τα δεδουλευμένα

Η Επιθεώρηση Εργασίας έχει επιληφθεί για το περιστατικό του τραυματισμού του 22χρονου μάγειρα σε μεγάλο ξενοδοχείο στα Μάλια της Κρήτης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης.

Όπως ενημέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, συμφωνήθηκε η επιχείρηση να δώσει στον εργαζόμενο όλα τα δεδουλευμένα του και να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Για το περιστατικό στο ξενοδοχείο στην Κρήτη έχει επιληφθεί ήδη από χθες η Επιθεώρηση Εργασίας και είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος της επιχείρησης. Ήδη, μετά από την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας, συμφωνήθηκε ο εργαζόμενος να εισπράξει όλα τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του. Ο έλεγχος συνεχίζεται».

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος Βαγγέλης κατήγγειλε πως όταν η κατσαρόλα με το λάδι έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια της εργασίας, έμεινε αβοήθητος να φωνάζει από τους πόνους για μία ώρα και εν τέλει τον έβαλαν στο ψυγείο με τα κρέατα!

«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του υποστήριξε ότι: «Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.