Η Φάρμα: Η μεγάλη ανατροπή! Το ριάλιτι έρχεται μόνο με celebs! Δεν φαντάζεστε ποιοι συζητούν!

Και να μπορούσαμε να μαντέψουμε ποιοι επώνυμοι συζητούν για τη συμμετοχή τους στη Φάρμα, δεν θα καταφέρναμε ποτέ να ξεστομίσουμε τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν σήμερα!

Ακούστηκαν, η αλήθεια είναι, πολλά ονόματα μέχρι σήμερα και είναι γεγονός ότι έχουν πέσει πολλές ιδέες για τους πιθανούς συμμετέχοντες που θα είναι όλοι επώνυμοι.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή! Ο Σάκης Τανιμανίδης “κλείδωσε” για να είναι εκείνος ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι παιχνιδιού ενώ εκείνοι που συζητούν ήδη για συμμετοχή τους σε αυτό είναι πολλά όπως η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία παραδέχτηκε on camera ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να λάβει μέρος.

Δείτε ακόμα:  Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό (βίντεο)

Τα νέα ονόματα που άρχισαν να ακούγονται ότι συζητούν με το κανάλι για τη συμμετοχή τους είναι η Τζούλια Νόβα η οποία μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Έλα Χαμογέλα, είχε ραντεβού την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ώστε να συζητήσει την όλη πρόταση και μάλιστα είναι πολύ “ζεστή”.

Επίσης, συζητά και η Ειρήνη Κολιδά η οποία έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί εκεί. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς είχε τραυματιστεί.

Δείτε ακόμα:  Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η συγκινητική ιστορία με τον ηλικιωμένο κύριο στο θέατρο

Δείτε στο βίντεο όλες τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το νέο ριάλιτι πρότζεκτ του ΑΝΤ1:

gosip-tv.gr