Η οικογένεια της 22χρονης Αρετής έχει στα χέρια της ονόματα σατανιστών

“Οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο», υποστηρίζει ο πατέρας της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω. «Την καθοδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους», συμπλήρωσε ο πατέρας της, μιλώντας στην Real News.

Η οικογένεια της 22χρονης επιμένει ότι το παιδί τους έπεσε θύμα σατανιστών. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει, ανακάλυψαν φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα, οι οποίες παρέπεμπαν σε τελετές μαύρης μαγείας.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρό τροχαίο: Μηχανή συγκρούστηκε με ταξί - Ένας τραυματίας

Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν «τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί».

Ο ίδιος εστιάζει στο πρόσωπο, το οποίο στις 12 το μεσημέρι της ημέρας που βρέθηκε νεκρή διέγραψε «τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά της και την εντόπισαν νεκρή».

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Γραικού: “Του έστησε καρτέρι για να τον σκοτώσει”

ethnos.gr