Η ιστορία πίσω από το παρκάρισμα σε παραλία στην Αρτέμιδα (φωτό)

Μία φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται στην παραλία του Φίλιππα στην Αρτέμιδα, έχοντας μπει σχεδόν μέσα στην θάλασσα μας έστειλε αναγνώστης του irafina.gr, την οποία και δημοσιεύσαμε στο πλαίσιο της στήλης μας “Έχεις κάτι να καταγγείλεις; Το irafina.gr θα γίνει η «φωνή» σου!”

Όπως είναι λογικό, ούτε εκείνος που μας έστειλε την εικόνα, αλλά ούτε και εμείς, γνωρίζαμε τους λόγους που ο οδηγός του οχήματος πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο του.

Σε σχόλιο του ο κ. Στρατος Κοτωρος αναφέρει σχετικά:

“Ο κύριος που πάρκαρε έτσι είναι ένας άνθρωπος με Α κεφάλαιο. Αυτός ο Άνθρωπος λοιπόν έχει αφήσει έτσι το αυτοκίνητο του για να μπορέσει η σύζυγος του που έχει πολύ σοβαρά κινητικά προβλήματα να κάνει το μπάνιο της.

Δείτε ακόμα:  Διακοπή υδροδότησης στην Καλλιτεχνούπολη

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι καλό για την υγεία της η αν το κάνει για να δροσιστεί απλώς. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ο σύζυγος της είναι δίπλα της από την ώρα που θα βγει από το αυτοκίνητο μέχρι την ώρα που θα μπει αφού έχει τελειώσει το μπάνιο της.

Άρα λοιπόν αν μπορείτε διορθώστε αυτό το κείμενο και ζήτησε και συγγνώμη για ελλειπή δημοσιογραφικη έρευνα. Α και αν θέλετε κάντε και καμία κίνηση μπας και βάλουμε μια ράμπα για να μπορούν άτομα με ειδικές ικανότητες να κάνουν το μπανακι τους. Γιατί η Λούτσα δεν τελειώνει στο τέρμα των λεωφορείων. Έχει και λίγο πιο πέρα μια περιοχή που λέγεται Άγιος Νικόλαος. Καλήμερα σας.”