Η κακοκαιρία «Μπάλλος» πάνω από Ραφήνα & Πικέρμι – Πτώσεις τάσης στην ηλεκτροδότηση!

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” έχει κάνει την εμφάνιση της από νωρίς το πρωί στη Ραφήνα και το Πικέρμι

Ηδη έχει ρίξει αρκετούς κεραυνούς στην περιοχή και αρκετά χιλιοστά βροχής, ενώ κατά διαστήματα έχουμε και ισχυρούς ανέμους με ριπές.

Γενικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του iranafina.gr, αναφέρονται προβλήματα με πτώση της τάσης ή και διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στο κέντρο και στους οικισμούς της Ραφήνας

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει θέσει σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα  τις αρμόδιες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας,

Ειδικότερα μετά την έγγραφη προειδοποίηση από το Υπ. Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας, τη ΓΓΠΠ, το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, το ΕΣΚΕΔΙΚ και το κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, η Δημοτική Αρχή έθεσε σε 24ωρη επιφυλακή το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου ενώ μηχανήματα έργου και οχήματα βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, ώστε να συνδράμουν σε περιπτώσεις που χρειαστεί.

Παράλληλα για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων, μετά από αίτημα του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς διατέθηκε από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής λαστιχοφόρος φορτωτής, ο οποίος θα σταθμεύει από σήμερα το απόγευμα στην κάτω πλατεία Ντραφίου Αχαιών και Δωριέων.

Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr/el που εστάλησαν και από το 112 ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 22940 22222 .

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.