Η κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται και μετά βρέθηκε νεκρή στο τζακούζι! (video)

Ένας από τους άντρες που πιάστηκαν στο βίντεο κλειστού κυκλώματος να χαριεντίζεται με την αεροσυνοδό από τις Φιλιππίνες, Christine Dacera, στον διάδρομο ξενοδοχείου είναι ένας μόνο από τους 11 υπόπτους που ελέγχονται για τον φόνο της στο τζακούζι.

Ο Valentine Rosales δήλωσε μάλιστα πως η κοπέλα «ξεκίνησε το φιλί μαζί μου». Η Dacera βιάστηκε και δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά. Ο Rosales δήλωσε πως ήταν μεθυσμένη και φλέρταρε με όλους.

Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας εμφανίζει την αεροσυνοδό να φιλά τον άντρα στον διάδρομο του ακριβού ξενοδοχείου στις Φιλιππίνες. Λίγες ώρες αργότερα θα την έβρισκαν νεκρή στο τζακούζι του δωματίου της.

Δείτε ακόμα:  Καταγγελίες για bullying στα ανήλικα αδέρφια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι αρχές έχουν αναγνωρίσει 11 άντρες που πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί της και οι 3 είχαν προσαχθεί για ανάκριση, πριν τους αφήσουν τελικά ελεύθερους λόγω έλλειψης στοιχείων.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η σορός της κοπέλας ταριχεύτηκε αμέσως, χωρίς μάλιστα τη συγκατάθεση της οικογένειάς της, ώστε να μην μπορεί να γίνει νεκροψία.

Ο Rommel Galido, ένας από τους 3 βασικούς υπόπτους, επιβεβαίωσε επίσης πως η αεροσυνοδός γινόταν «πολύ προκλητική» όταν έπινε.

Ο ίδιος δήλωσε σε τοπικό μέσο πως η 23χρονη του είπε κάποια στιγμή πως «κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μου».

Δείτε ακόμα:  Εξιχνιάστηκε φόνος μετά από 7 χρόνια -Δύο μπουκάλια αποκάλυψαν τον δολοφόνο!

Ο Dela Serna, εκ των βασικών υπόπτων που είχε προφυλακιστεί, δήλωσε πως ήταν αυτός που κουβάλησε την Dacera στο δωμάτιό της κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς.

Η αστυνομία της πόλης Μακάτι δηλώνει πως οι έρευνες για το θρίλερ συνεχίζονται…

newsbeast.gr