Η καινοτομία στην ανακούφιση του πονοκεφάλου

Πριν από μερικές ημέρες το HeadX® πρωταγωνίστησε στους χορηγούς του πρώτου fashionshow της Υβόννης Μπόσνιακ. Πρόσφατα,κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το HeadX®, ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πο νοκέφαλο, με δύο καινοτομίες.

Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος έγκειταιστοβασικόδραστικόσυστατικότου,τη μενθόλη.
Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος, είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείαςστομέτωποκαιστηνπεριοχήτωνκροτάφων,παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα.

Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το makeup.

Χρήση τoυHeadX®

ΤοHeadX® είναιέναςτελείωςδιαφορετικόςκαιταυτόχροναπρωτοποριακόςτρόποςγιατην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους. Αφού εφαρμόσετε το stick HeadX® στο μέτωπό σας, θα αισθανθείτε γρήγορα μια χαλαρωτική δροσερή αίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι η αναλγητική δράση του HeadX® αρχίζει. Στα επόμενα λεπτά θα ολοκληρωθεί το αναλγητικό του αποτέλεσμα.

ΤοHeadX® είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.

  • Στη φωτό: Δέσποινα Κωνσταντέλλη (HeadX), Υβόννη Μπόσνιακ