Η Κυριακή πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα με φωτογραφίες και την επιστολή του 39χρονου

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές της άτυχης Κυριακής, που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η κοπέλα φέρεται να είχε μαζί της δυο τυπωμένες φωτογραφίες του δολοφόνου όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα.

Η συνήγορος του πατέρα της 28χρονης, Ελένη Μαζαράκη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο OPEN υπογράμμισε ότι «φοβούμενη για τη σωματική ακεραιότητά της, είχε τις φωτογραφίες στην τσάντα της για να της παραδώσει στην αστυνομία για να εντοπιστεί ο δολοφόνος. Δεν υπήρχε άλλος λόγος για να έχει τις φωτογραφίες στην τσάντα της».

Η δικηγόρος πρόσθεσε ακόμη ότι ο πατέρας της Κυριακής, «στην κατάθεση τόνισε αυτό το περιστατικό, το οποίο προκύπτει από την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του δολοφόνου, αλλά και πολλά άλλα πράγματα που στοιχειοθετούν τις σοβαρές παραλείψεις των αστυνομικών τη στιγμή που προσήλθε η Κυριακή στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων».

«Η Κυριακή προσερχόμενη στο ΑΤ, ο σκοπός γνώριζε πως υπάρχει απειλή. Οπότε κατεβαίνοντας η Κυριακή, έπρεπε να έχει την προσοχή του», τόνισε. «Θέλω να επισημάνω πως δεν ήταν μόνο η αξιωματικός υπηρεσίας, βρίσκονταν και άλλες δύο αστυνομικοί, άκουσαν την Κυριακή που τους εξέφρασε ότι φοβόταν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μαζαράκη.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.