Η Μάνδρου «ξαναχτυπά»: Μετά τους γονείς κατηγόρησε την «αρχαία ελληνική γραμματεία» για την υπόθεση παιδεραστίας του Λιγνάδη

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι ο Λιγνάδης βίωνε ως πραγματικότητα αυτά που έδωσε η αρχαία ελληνική γραμματεία.

Μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις της για την υπόθεση Λιγνάδη που επιχείρησε να βάλει στο κάδρο των ευθυνών και τους γονείς των θυμάτων προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου σήμερα αναφέρθηκε ξανά στον ηθοποιό σκηνοθέτη.

Η Ιωάννα Μάνδρου, σήμερα επιχείρησε να αποδώσει τα όσα αισχρά καταγγέλλονται σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην επιρροή που δέχθηκε ο ίδιος από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία η οποία «μπέρδεψε το μυαλό του».

Δείτε ακόμα:  Πανικός στο MasterChef – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! (video)

«Ο Λιγνάδης βίωνε βαθιά μέσα του αυτά που η αρχαία ελληνική γραμματεία μας έχει δώσει. Τα βίωνε ως πραγματικότητα. Και κάπου εκεί το πράγμα είχε μπερδέψει στο μυαλό του και είχε βάλει σε δοκιμασία τόσα παιδιά που τώρα τι να πούμε…»

Αντιδράσεις στα social media

Δείτε ακόμα:  Με χειροπέδες ο Λιγνάδης στην Ευελπίδων (φωτό & βίντεο)

Όπως είναι λογικό, και αυτή η τοποθέτηση έχει προκαλέσει σωρεία σχολίων στα social media, με χρήστες του Twitter να αναρωτιούνται μεταξύ άλλων αν «Η αρχαία ελληνική γραμματεία περιελάμβανε νάρκωση και βιασμό από το στόμα, όπως καταγγέλλεται στη δικογραφία; … Ας μας δείξουν σε ποιο κείμενο».

Πηγή: www.rosa.gr