Η «μεθυσμένη» διαγράμμιση που έγινε viral! (φωτό)

Ο Βόλος συζητάει τα όσα έγιναν μετά από διαγράμμιση σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η αστοχία έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κατοίκους, αλλά όχι από το αρμόδιο συνεργείο…

Η διαγράμμιση σε κεντρικό δρόμο της πόλης ολοκληρώθηκε, το συνεργείο αποχώρησε και ο Βόλος γίνεται viral για την εικόνα που βλέπετε παρακάτω. Το συνεργείο τα έκανε μούσκεμα αφού η λευκή γραμμή κάνει… ζιγκ ζαγκ σε ένα σημείο. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αστοχίας. Σε κάθε περίπτωση ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια. Αν το λάθος θα διορθωθεί ή αν ο δρόμος θα μείνει σε αυτή την κατάσταση, από τη στιγμή που όπως λένε πολλοί, υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα σε άλλα σημεία.

Ο λόγος για τη διαγράμμιση στην οδό Μελίνας Μερκούρη στη Ν. Ιωνία, που μάλλον έγινε κάτω από… περίεργες συνθήκες. Ίσως κάποιος να έχει καταρράκτη και να βλέπει θολά ή να έγινε κάποιο φαγοπότι σε κανένα ωραίο τσιπουράδικο στην περιοχή και για τελείωμα είπαν να ρίξουν και μια γραμμή.

Πάντως αυτή η διαγράμμιση είναι σίγουρα για γέλια και για κλάματα. Η εικόνα του magnesianews.gr, γίνεται viral με τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου να διαδέχονται το ένα το άλλο, τις τελευταίες ώρες. Σε κάθε περίπτωση η διαγράμμιση προκαλεί ερωτήματα, τα οποία οι κάτοικοι κατέθεσαν στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του δήμου αλλά και οι εξηγήσεις που θα δοθούν. Με τους κατοίκους της περιοχής να περιμένουν να δουν, αν θα μπει κανείς στη διαδικασία, να κάνει σωστά τη διαγράμμιση του δρόμου…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.