Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο θέατρο Ακροπόλ, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πολυσυζητημένη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη όσο και την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με αφορούν οι αντιδράσεις. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός, πολύ καλά κάνει και επέστρεψε. Ο τελικός κριτής είναι πάντα ο κόσμος. Πάντα υπάρχει και ο νόμος ο ηθικός που είναι πιο πάνω, πολλές φορές, από τον δικαστικό. Και όπως είδαμε ο κόσμος πήγε στην παράσταση και εύχομαι να πηγαίνει».

«Έχω νεότερα για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη. Είναι αρκετά καλύτερα», συμπλήρωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους δημοσιογράφους. «Είχαμε πάει πολύ νέοι, τόσο που χάνεται στα βάθη των αιώνων, να κάνουμε Πρωτοχρονιά και δεν προλάβαμε και αλλάξαμε χρόνο μέσα στο λεωφορείο. Άφραγκα, υπέροχα, νέα παιδιά και πάρα πολύ ερωτευμένα».

tlife.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.