Η μουσικοθεατρική παράσταση «Η Εξαφάνιση του Άη Βασίλη» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη μουσικοθεατρική παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου «Η Εξαφάνιση του Άη Βασίλη», την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Στην εορταστική αυτή παράσταση, που γράφει και σκηνοθετεί η Ελένη Καρβέλη, η μουσική, το παραμύθι και το παιχνίδι συνδυάζονται αρμονικά, για να δώσουν τη θέση τους στους πραγματικούς πρωταγωνιστές της παράστασης, τα παιδιά!

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι είναι έτοιμοι να τις υποδεχτούν και να τις γιορτάσουν. Μία κακιά Νεράιδα, που χρόνια τώρα προσπαθεί να τις καταστρέψει με ένα μαγικό ξόρκι, θα το απλώσει παντού σκορπίζοντας την κακία, τη διχόνοια και τη μιζέρια.

Θα μπορέσει ο αιώνιος εχθρός της, ο Άη Βασίλης να σώσει τις γιορτές; Τι ρόλο θα έχουν τα δύο παιδάκια και τι θα κάνει το Αγγελάκι των Χριστουγέννων; Είναι πλέον πολύ αργά; Η νύχτα των Χριστουγέννων φτάνει και όταν το ρολόι πλησιάζει δώδεκα, η αγωνία των θεατών κορυφώνεται. Θα εξαφανιστεί ο Άη Βασίλης;

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός, Πέτρος Γρύλλος, Μένια Ορφανίδου, Ελευθερία Μπουρανή
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ελένη Καρβέλη
Μουσική Επιμέλεια: Ομάδα «FRIENDS»
Σκηνικά: Παναγιώτης Χριστόπουλος
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη

Η είσοδος είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται μόνο κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID- 19, τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγγραφη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Τα μέτρα μπορεί να αλλάξουν αναλόγως την επιδημιολογική εικόνα.
Σας περιμένουμε – Καλές Γιορτές!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.