Η Νικολέττα Ράλλη για τη γκάφα στον αέρα του Open – «Κάναμε πλακίτσα, αστειάκι»

«Δική μας ήταν η έμπνευση, δεν έφταιγε κάποιος άλλος δυστυχώς, δεν είχαμε ενημερώσει, ήμασταν λίγο άτακτοι», είπε η Νικολέττα Ράλλη.

Για τη γκάφα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στον αέρα του Open απολογήθηκε σήμερα η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια είπε πως το γνώριζαν όλοι και ότι έκαναν πλάκα.

«Πολλά συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα και είναι λογικό. Η αλήθεια είναι ότι αν το ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση και τέτοια διαφήμιση η εκπομπή μας, θα το είχαμε κάνει νωρίτερα. Κάναμε ένα έτσι αστειάκι, πλακίτσα», είπε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αναφέρομαι στην έναρξη της εκπομπής μας την προηγούμενη εβδομάδα και εκείνα τα δύο… αγγελοπουλικά λεπτά. Δική μας ήταν η έμπνευση, δεν έφταιγε κάποιος άλλος δυστυχώς, δεν είχαμε ενημερώσει, ήμασταν λίγο άτακτοι».

«Αλλά παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι πολλοί από εσάς που με γνωρίζετε χρόνια ότι το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα μου είπατε ότι πρέπει να γίνω και ηθοποιός», είπε κλείνοντας η Νικολέττα Ράλλη.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.