Η οργή της Δανάης μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος: “Είναι ανεπίτρεπτο- Είναι επικίνδυνος” (video)

Την οργή της εξέφρασε η νεαρή Δανάη για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος μέχρι να γίνει η δίκη του. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” η νεαρή κοπέλα η οποία δημοσιοποίησε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας με τη δράση του επιδειξία είπε:

” Είναι ανεπίτρεπτο η αστυνομία να μην παίρνει τα ανάλογα μέτρα .Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα μου αυτή τη στιγμή. Έχω μείνει. Η κοινωνία μας δεν σέβεται τα θύματα. Δέχομαι και από άλλες κοπέλες μηνύματα. Είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνει. Είναι ατάραχος. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Η ίδια είπε ότι “έπρεπε να δημοσιεύσει το βίντεο για να προστατευθούν τα άλλα θύματα ,που όντως υπήρχαν. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε”. Η ίδια ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη άμεσα.

Μία νέα καταγγελία για τη δράση του 22χρονου επιδειξία είδε το φως της δημοσιότητας. Η 52χρονη Κατερίνα ,η οποία έπεσε δύο φορές θύμα του σάτυρου, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την συνομιλία που είχε με μία 20χρονη φοιτήτρια η οποία επικοινώνησε μαζί της για να τη ρωτήσει σχετικά με τον κατηγορούμενο. Όπως είπε η Κατερίνα , η νεαρή φοιτήτρια, η οποία κατάγεται από την επαρχία ,αν και είχε πολλές επιφυλάξεις και φόβους θα καταθέσει και αυτή σε βάρος του επιδειξία.

ereportaz.gr

Δείτε ακόμα:  Έδειρε τη γυναίκα του επειδή έπιασε δουλειά!