Η Πάολα είναι ξανά ερωτευμένη! Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Ξανά ερωτευμένη, μετά από πολύ καιρό μοναξιάς και μοναχικής διαδρομής, η Πάολα φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη και φυσικά ευτυχισμένη!

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η τραγουδίστρια ζει έναν πολύ τρυφερό έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τότε που αναγκαστικά έχουν κλείσει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την προστασία από την πανδημία μιας και απαγορεύεται μετά τις 12.00 το βράδυ η μουσική στα μαγαζιά, η Πάολα έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δείτε ακόμα:  Βαρύ πένθος για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη – Πέθανε η μητέρα της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Πάολα είχε βρεθεί στο νησί για εμφανίσεις και ήδη είχε γνωρίσει και γοητευτεί από τον επιχειρηματία με τον οποίο και είχε ποζάρει σε αναμνηστική φωτογραφία. Όμως, οι δυο τους δεν είχαν ακόμα γίνει ζευγάρι, κάτι που συνέβη λίγες εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πάντως, κατά γενική ομολογία, η Παόλα είναι από τους καλλιτέχνες που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό και γνωρίζουμε πολύ λίγα για τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της, πόσο δε μάλλον για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Εκείνο που θεωρείται βέβαιο, είναι πως η Πάολα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας όλα της έχει φέρει η ζωή το τελευταίο διάστημα.

Δείτε ακόμα:  Τάσος Κωστής: «Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταδικαστεί, πάει να πει ότι είναι αθώος, οπότε γιατί να μην συνεργαστώ;»
Σε κοινή φωτό με τον Λάζαρο Βαφειάδη (δεξιά).
Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

gossip-tv.gr