Η Παρασκευή Χρήστου κοντά στους Ηπειρώτες για καλό σκοπό (φωτό)

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης-Ραφήνας-Μαραθώνα, για να συγκεντρώσουν τρόφιμα και σχολικά είδη για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου, που επιτελείται στην Μονή Δουραχάνης, καθώς και τα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Μαραθώνα Ραφήνας Πικερμίου, και την εκκλησία της Νέας Μάκρης.

Με την βοήθεια και την συμπαράσταση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου στη Ραφήνα κας Παρασκευής (Βούλας) Χρήστου αλλά και πολλών φίλων, μελών της Αδελφότητας, το διήμερο Σάββατο-Κυριακή στο κτήμα της Αδελφότητας στην Νέα Μάκρη, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από πολύ κόσμο που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κίνηση αυτή.

Από τη μεριά της η κα Χρήστου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έχει απόλυτη επιτυχία όλο αυτό το εγχείρημα. «Πρόκειται για καλό σκοπό κι επειδή γνωρίζω το πόσο σπουδαίο έργο επιτελούν στην Αδελφότητα τόσο ο Πρόεδρος όσο και όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το συμβούλιο καθώς και τα μέλη, ήμουν και στήριξα από τη πρώτη στιγμή την κίνηση αυτή και εννοείται πως θαμαι κοντά σε όποιες προσπάθειες γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση»… τόνισε στο irafina.gr η υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Το «παρών» έδωσαν και τις δυό ημέρες τοπικοί παράγοντες και άρχοντες του τόπου καθώς και βουλευτές της Περιφέρειας. Στο κτήμα της Αδελφότητας στη Νέα Μάκρη κέρναγαν ηπειρώτικες πίτες και τσίπουρο. Γλέντησαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα, παρουσίασαν το έργο της μονής Δουραχάνης από εκπρόσωπους του π. Αθανάσιου καθώς και έγιναν διάφορες ομιλίες που αφορούσαν τις ανθρώπινες αξίες.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Βασιλείου είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που έχει στηρίξει από την μέρα που ασχολήθηκε με την Αδελφότητα, τον Σύλλογο και με την πολύτιμη συμβολή του συμβουλίου και όλων των μελών παράγουν έργο ώστε οι Ηπειρώτες να ενωθούν και να έρθουν σε επαφή σε αυτές τις περιοχές μέσα από τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Ηπείρου.

Ο Σωτήρης Ζώτος υπ. Βουλευτής, η Παρασκευή Χρήστου, ο Γιάννης Πανταζής και ο Κώστας Παπαθανασίου δημ. σύμβουλος στη Ραφήνα

Όλοι μαζί για καλό σκοπό

Με τον Παύλο Μπατάλη και τον Σωτήρη Χρήστου

 

Διαβάστε επίσης