Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφία Μαργαρίτη κατέθεσε αγωγή 200.000 ευρώ εις βάρος της παραγωγής

Η γυναίκα κινήθηκε νομικά εναντίον της παραγωγής, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος διάγνωσης που έλαβε.

Η Σοφία Μαργαρίτη, είχε προαναγγείλει ότι μετά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία της παρουσιάστηκαν μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor, θα κατέθετε μήνυση εναντίον της παραγωγής κάτι που τελικά και έκανε.

Η πρώην παίκτρια κατέθεσε την εν λόγω αγωγή ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξήγησε το παρασκήνιο.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια», εξήγησε.

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι, γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μια σύμβαση, η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα», συνέχισε.

«Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν, αλλά είναι καταχρηστικός όρος. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες. Το ζήτημα είναι η καταχρηστικότητα των όρων που δεν τους βλέπουμε για πρώτη φορά», τόνισε.

«Η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα πήρα μια διαφορετική διάγνωση. Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη “paramedico”, που δεν σημαίνει γιατρός. Μετά τον τραυματισμό, την ανάγκασαν να συνεχίσει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς. Βλέπουμε μια τεράστια παραγωγή που δεν την έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Η διάγνωσή της έγινε από άνθρωπο, που δεν ήταν γιατρός, είπε ότι δεν είχε πρόβλημα και πρέπει να συνεχίσει. Εάν έχουμε μια καλή πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού», είπε κλείνοντας.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.