Η Ραφήνα θα γίνει Hollywood! Στην κεντρική παραλία σήμερα η Νία Βαρντάλος! (φωτό)

Hollywood θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα η Ραφήνα καθώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»!

Όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, η γνωστή Ελληνοκαναδή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Νία Βαρντάλος είχε βρεθεί πριν από μερικές ημέρες στη Ραφήνα όπου και είδε τοποθεσίες στις οποίες θα γυριστούν σκηνές από τη νέα της ταινία.

Σήμερα βρέθηκε ξανά στη Ραφήνα όπου και συναντήθηκε με την διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κα Δέσποινα Γκικάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα και θα γίνουν στο λιμάνι και στην πλαζ της Ραφήνας

Γυρίσματα θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα και το κινηματογραφικό συνεργείο θα βρίσκεται στην Κέρκυρα από τις 5 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

Μάλιστα, η ομάδα παραγωγής της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» αναζητά ενήλικες όλων των ηλικιών που θα ήθελα να συμμετάσχουν ως αμειβόμενοι κομπάρσοι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν δύο φωτογραφίες – μία προσώπου και μία ολόσωμη – μαζί με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους στο [email protected].

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει για ακόμα μια φορά η ίδια η Βαρντάλος η οποία έχει κάνει γνωστό ότι το φιλμ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάικλ Κόνσταντιν ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021. Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε υποδυθεί τον «Γκας Πορτοκάλος», πατέρα της «Τούλας» (Βαρντάλος) στις δύο πρώτες ταινίες My Big Fat Greek Wedding (Γάμος αλά ελληνικά).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.