Η στιγμή που σχολικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες! (βίντεο)

Σχολικό λεωφορείο πήρε φωτιά σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, την ώρα που πήγαινε να επιβιβάσει μαθητές για να τους μεταφέρει στο σχολείο. Ο οδηγός πρόλαβε να βγει εκτός του οχήματος, ενώ το λεωφορείο «λαμπάδιασε» αμέσως και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tempo24.news, όλα συνέβησαν ενώ το όχημα κινείτο στο φράγμα Πείρου, στο Δήμο Ερυμάνθειας, όπου και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τουριστικό λεωφορείο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά μαθητών σε δυσπρόσιτες περιοχές, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να το εγκαταλείψει, ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα το λεωφορείο έγινε παρανάλωμα του πυρός και το όχημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής.

Το όχημα πήγαινε σε χωριά της περιοχής για να παραλάβει μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία τους και κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν οι φλόγες τύλιγαν το λεωφορείο, ενώ είχαν επιβιβαστεί οι μαθητές. Μάλιστα οι εικόνες που κατέγραψαν κινητά τηλέφωνα από τη στιγμή που το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες, κόβουν την ανάσα.

 

Δείτε ακόμα:  Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτό το allazosyskevi.gov.gr και η ημερομηνία αγοράς