Η συγκίνηση της Μιμής Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη – «Ήταν σαν να ήρθαν στο μυαλό μου εκείνα τα χρόνια που περάσαμε μαζί»

«Έμεινα άναυδη και δεν είχα αντίδραση έντονη. Νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήμουν αρκετά ψύχραιμη», είπε συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για τη στιγμή που πληροφορήθηκε το θάνατο του Γιάννη Φέρτη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι για επτά χρόνια.

«Ο λόγος που συγκινήθηκα και εγώ και πολύς κόσμος ήταν γιατί πολλοί μας είχαν στο μυαλό τους ως ζευγάρι. Παίζει ρόλο ότι παίζαμε μαζί. Όταν το πρωτοέμαθα, έμεινα άναυδη και δεν είχα αντίδραση έντονη. Νόμιζα ότι μετά από τόσα χρόνια θα ήμουν αρκετά ψύχραιμη. Και μετά άρχισε να είναι μία καταιγίδα στο κεφάλι μου. Τρεις ώρες μετά που το έμαθα, ήταν σαν να ήρθαν στο μυαλό μου εκείνα τα χρόνια που περάσαμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι «ο Γιάννης ήταν στο ξεκίνημά μου πυγμαλίωνας. Είχε πολύ χιούμορ και δεν φαινόταν. Δεν ήθελε να τον γνωρίζουν και δεν ήταν κοινωνικός. Νομίζω ότι είχε λίγη φοβία με το κοινό».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.