Η Tesla αναζητά προσωπικό στη χώρα μας – Ποιες ειδικότητες ψάχνει

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της στη χώρα μας, η ηγέτιδα δύναμη στην ηλεκτροκίνηση αναζητάει προσωπικό για έξι διαφορετικές θέσεις εργασίας.

Την παρουσία της στην ελληνική αγορά έχει η εδραιώσει η Tesla, μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της στο Μαρούσι, του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) στον Δημόκριτο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και του κέντρου service και παράδοσης αυτοκινήτων στου Ρέντη.

Η ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης θέλει να ενισχύσει τα δύο τελευταία τμήματά της, στελεχώνοντάς τα με εξειδικευμένο προσωπικό, και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε έξι νέες θέσεις εργασίας. Από αυτές, οι τέσσερις είναι μόνιμες, ενώ δύο αφορούν σε πρακτική άσκηση-μαθητευόμενους.

Αναφορικά με το τμήμα R&D στον Δημόκριτο, η ομάδα Σχεδιασμού Ηλεκτρικών Κινητήρων της Tesla αναζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό (μόνιμη θέση εργασίας) με εμπειρία σε μοντελοποίηση και μετρήσεις στο πεδίο των ηλετροκινητήρων. Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ακρίβειας μοντελοποίησης, τον σχεδιασμό ηλεκτρικών μοτέρ, την ανάπτυξη πλάνων μετρήσεων και την εκτέλεση μετρήσεων σε σκληρά μαγνητικά υλικά.

Παράλληλα, στον στόχο της Tesla να βελτιστοποιήσει τα κινητήρια συστήματα των μοντέλων της, θα συμβάλλουν και δύο ακόμα Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (μόνιμες θέσεις εργασίας). Η μία από τις δύο σχετικές θέσεις απαιτούν τριετή εμπειρία στη μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση κινητήριων συστημάτων με ηλεκτροκινητήρες, και η έτερη διετή εμπειρία.

Συνδρομή στην έρευνα της Tesla πάνω στην περαιτέρω εξέλιξη των κινητήρων της, θα έχει ακόμα ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ο οποίος θα μαθητεύσει δίπλα στο υπάρχον, έμπειρο προσωπικό του brand.

Κλείνοντας με το τμήμα R&D, η εταιρεία κατασκευής αναζητά έναν μαθητευόμενο Μηχανικό Λογισμικού ο οποίος, επίσης, θα ασχοληθεί με τους ηλεκτροκινητήρες της εταιρείας.

Τέλος, για το κέντρο service της στου Ρέντη, η Tesla επιθυμεί να προσλάβει έναν Μηχανικό ο οποίος θα προβαίνει στη διόρθωση βλαβών και στη συντήρηση των οχημάτων της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ τις θέσεις εργασίας (μόνιμης απασχόλησης και μαθητείας) που αναζητά η Tesla, όπως και τα προσόντα που απαιτείται να έχει ο κάθε υποψήφιος.

carandmotor.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.