Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στο Λαύριο, στην Παράσταση “Η τρελή Σαγιό”

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, στα πλαίσια της πολιτιστικής του παρέμβασης φιλοξενεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 την Θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ στην παράσταση «Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ»του ΖΑΝ ΖΙΡΩΝΤΟΥ στο θεατράκι της Ρεμίζας στο Λαύριο στις 9μμ.

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ με βαθιά συναίσθηση ότι η Τέχνη και ο Πολιτισμός είναι απαραίτητο στοιχείο στη ζωή του ανθρώπου, στοιχείο ανύψωσης του πολιτιστικού – πνευματικού επιπέδου, κοινωνικής και αισθητικής καλλιέργειας και ότι δίνει ώθηση στον καθημερινό ταξικό μας αγώνα, συνεχίζει δυναμικά να παρεμβαίνει στα πολιτιστικά δρώμενα,παράγοντας Θέατρο από εργάτες για εργάτες.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής έχει την χαρά να φιλοξενήσει την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, που φέτος ανεβάζει το αριστούργημα τουΖαν Ζιρωντού«Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΓΙΟ». Ένα έργο προφητικό για την εποχή του και επίκαιρο στο σήμερα. Ένα έργο ύμνο στην οργάνωση και στην πίστη στον αγώνα για ένα κόσμο δίκαιο και ανθρώπινο.

Η Παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της Ρεμίζας στο Λαύριο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9μμ και η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Τη σκηνοθεσία και τα κοστούμια έχει κάνει η Μαρία Ρήγα

Τη μουσική έγραψε ο Νίκος Μόσχος

Τα σκηνικά έφτιαξε ο Γιώργος Λάζαρης και φιλοτέχνησε η Νατάσα Κέντρου.

Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν η Βάνια, ο Γρηγόρης και ο Γιώργος. Η ολοκλήρωση της παράστασης οφείλεται στην ακούραστη και ανιδιοτελή προσφορά όλης της ομάδας που σταθερά υπηρετεί την ομάδα του ΠΑΜΕ “το θέατρο από εργάτες για εργάτες”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.