Η Θύελλα Ραφήνας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει , στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα 60 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας, θα γίνει προβολή των σημαντικότερων στιγμών της ιστορίας της (την οποία επιμελήθηκαν με πολύ κόπο και μεράκι ο Κυριάκος και ο Σάββας Μαιόπουλος) και θα δοθεί αναμνηστικό σύμβολο της ομάδας μας, σε όσους έχουν διατελέσει μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από το 1979, (χρονιά που συμμετείχε για πρώτη φορά ο σύλλογος σε επίσημα πρωταθλήματα).

Δείτε ακόμα:  Θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Θύελλα Ραφήνας

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές μας που εισήχθηκαν σε Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, την τελευταία εξεταστική περίοδο.

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με πολύ συγκίνηση, την οποία αξίζει να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του συλλόγου, οι μεγάλοι για να θυμηθούν όσα δημιούργησαν και οι μικροί αθλητές όλων των τμημάτων μας, (οι οποίοι παρακαλούμε να φορούν την φόρμα του συλλόγου), για να νιώσουν πως δημιουργήθηκε και πως έφτασε η ομάδα μας στην σημερινή της θέση.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με ένα ειδικό στο 2.55 από το ντέρμπι της Πόλης

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ.