Η Τριγλία 4-1 την Θύελλα στο ραφηνιώτικο φιλικό (φωτό)

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, η Τριγλία νίκησε με 4-1 την Τριγλία. Ο σημερινός αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων,  ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων την επόμενη Κυριακή.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα ο νέος προπονητής της Θύελλας, Νίκος Μεσολόγγης που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς παρότι φιλικό πρόσφερε θέαμα, αλλά και γκολ, με την  Τριγλία να είναι καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχαν οι Ζαφειρόπουλος, Αρβανιτίδης, Μουστόγιαννης και Τσόκας Κ., ενώ το γκολ για τους «Λιγνιτωρύχους» ο Μαραθιανός.

Διαβάστε επίσης