Η Τσικνοτετάρτη των Σαμαρικών στα Σπάτα- Τι ετοιμάζουν;

Μία μέρα πριν την Τσικνοπέμπτη, αρκετά στελέχη της ΝΔ από το «σαμαρικό μπλοκ» της παράταξης, αποφάσισαν να… «μαγειρέψουν» κάτι για την επομένη.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη, με πρωτοβουλία του βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά μαζεύτηκαν σε ταβέρνα στα Σπάτα «σαμαρικοί» βουλευτές μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής Ά Πειραιώς Ιωάννης Μελάς, ο βουλευτής ΄Β Πειραιώς Δημήτριος Μαρκόπουλος, ο βουλευτής ΄Β Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο βουλευτής Ν. Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης και ο βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας, ενώ γύρω τους, υπήρχε κι άλλος κόσμος και πολλά γεμάτα τραπέζια.

Το θέμα της συζήτησής τους ήταν οι «φυγάδες κουκουλοφόροι», ήτοι οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος και ο Τσίπρας. Γεγονός που μάλλον εξηγεί την αλλαγή γραμμής απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις αιχμές εναντίον του και από τον κύριο Πέτσα και από τον κ Γεωργιάδη. Πιέζει φαίνεται η σαμαρικη πτέρυγα…

Το γεύμα τους συνοδέυτηκε από μεγάλες «δόσεις δυσφορίας», καθώς φάνηκαν δυσαρεστημένοι που οι μάρτυρες δεν θεωρήθηκαν από κανέναν ύποπτοι φυγής.

Όπως όλα συνομολογούν, μόλις επτά μήνες στην κυβέρνηση και ήδη άρχισαν οι νέες ομαδοποιήσεις.

Ενδεικτικά, η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το γεύμα της «Τσικνοτετάρτης» παραπέμπει μάλλον «μέχρι τέλους» στην ομιλία Σαμαρά στη Βουλή για την novartis όπου απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα είχε πει «θα σας πάω μέχρι τέλους, θα σας καθίσω στο σκαμνί».

 

 

View this post on Instagram

 

Μέχρι τέλους

A post shared by constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos) on

kontranews.gr