Η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της μητέρας της: «Χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη»

Μετέωρη και μουδιασμένη αισθάνεται η Βάνα Μπάρμπα μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της στην κάμερα του «Πρωινού».

Η γνωστή ηθοποιός, όπως ανέφερε, διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της αφού η απώλεια της μητέρας της, την έχει καταβάλλει. Η ίδια, μάλιστα, παραδέχτηκε πως χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

«Αισθάνομαι μετέωρη, μουδιασμένη»

«Αισθάνομαι μετέωρη, μουδιασμένη… Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν σταματάει όμως αυτό, νιώθω χαμένη, πολύ χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη, τώρα», ανέφερε αρχικά Βάνα Μπάρμπα.

«Τώρα θα είναι η μητέρα μου με την αδελφή μου αγκαλιά. Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, είναι ένα δεκανίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω ξανά να κάνω θέατρο είναι για να βρεθώ στο κοινό, νομίζω θα με θεραπεύσει», συνέχισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Αν για μένα είναι μία φορά άγριο, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές. Ήταν 63 χρόνια αγάπης. Σήμερα οι νέοι άνθρωποι είναι 5 χρόνια μαζί και δεν αντέχουν και τον γάμο. Ο πατέρας μου χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη και εγώ πρέπει να βρω την δύναμη να τον στηρίξω, γιατί έχει ο ίδιος ανάγκη, είναι σε χειρότερη θέση από εμάς», υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.