Εικόνες απίστευτου συνωστισμού σε κορονοπάρτι: 200 άτομα χόρευαν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα

Συναγερμός σήμανε σε Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ για πάρτι που είχε στηθεί στις φοιτητικές εστίες παρά το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού είναι σε ισχύ.

Τα βίντεο τα οποία δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πλήθος κόσμου να χορεύουν ξέφρενα υπό τους ήχους δυνατής μουσικής σε αυλή έξω από το St Peter’s Court, όπου μένουν φοιτητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το independent.co.uk συνέβη το Σάββατο βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός για το κορονοπάρτι. Το συγκεντρωμένο πλήθος στη θέα των αστυνομικών διαλύθηκε γρήγορα ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για συλλήψεις, όμως η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ανέφερε ότι δεν υπάρχει «δικαιολογία» για τους ανθρώπους που παραβιάζουν τους κανονισμούς του κορονοϊού και ότι θα αναλάβει «πειθαρχική δράση».

Επίσης, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου ανέφερε πως: «Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών ακολουθεί τους κανόνες και τώρα υπάρχουν μόνο 16 περιπτώσεις Covid-19 σε συνολικό φοιτητικό πληθυσμό 35.000. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έγινε από μειονότητα. Θα ενεργήσουμε, σε συνεργασία με την Αστυνομία του Nottinghamshire όπου είναι απαραίτητο. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, οι μαθητές θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αποβολή ή και την έξοδο τους από το Πανεπιστήμιο».

Το συγκεκριμένο κορονοπάρτι ήταν μόνο ένα από τα μέρη όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας το Σάββατο το βράδυ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.