Ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πολλές γεύσεις από το Sunday Καφέ Ψιλικά

Ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πολλές γεύσεις, με νικοτίνη επιλογής του πελάτη, αντιστάσεις και ατμοποιητές τώρα στο Sunday Καφέ Ψιλικά στο Πικέρμι. Μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές. Το delivery (τηλ. 210 6043209) εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, από Σπάτα και Αρτέμιδα μέχρι Ραφήνα, Καλλιτεχνούπολη, Νέο Βουτζά.

Και επειδή πολλοί ρωτούν γιατί να επιλέξουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο από το συμβατό, σας δίνουμ ετις απαντήσεις…

Πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας νέος, επαναστατικός εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος (ή ατμίσματος όπως είναι η πιο δόκιμη ορολογία). Έχει την ίδια αίσθηση και την ίδια γεύση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους καπνιστές όλη την ευχαρίστηση που προσδοκούν από το κάπνισμα, χωρίς όμως πολλά από τα προβλήματα.

Είναι μία συσκευή που αποτελείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια), ένα ανταλλακτικό φίλτρο – δεξαμενή που περιέχει το υγρό αναπλήρωσης (e-liquid) και τον ατμοποιητή (δηλαδή την συσκευή που αναλαμβάνει την διαδικασία της ατμοποίησης).

Όταν πατήσετε τον διακόπτη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ξεκινάει μια διαδικασία ατμοποίησης που απελευθερώνει «καπνό» ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ατμός που διαλύεται στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα. Συμπερασματικά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιμείται όλες τις φυσικές και συναισθηματικές απολαύσεις του παραδοσιακού καπνίσματος.

Κοστίζει περισσότερο ή λιγότερο από το παραδοσιακό κάπνισμα;

Δεδομένης της συνεχούς αύξησης των φόρων και της τιμής των παραδοσιακών προϊόντων καπνού, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να σας γλυτώσουν πολλά χρήματα.

Για ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα που κοστίζει 3,5 ευρώ, ξοδεύετε 1.260€ τον χρόνο. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας κοστίσει περίπου 500€ μαζί με τα αναλώσιμα, άρα κερδίζετε 760€ ετησίως για κάθε πακέτο τσιγάρα που καταναλώνετε ημερήσια.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ηλεκτρονικά τσιγάρα οπουδήποτε;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι άφλεκτα, δεν περιέχουν καπνό και δεν οδηγούν σε παθητικό κάπνισμα. Άρα, η χρήση τους δεν απαγορεύεται σε μέρη όπου το παραδοσιακό κάπνισμα απαγορεύεται. Οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χωρίς κανένα πρόβλημα σε εστιατόρια, χώρους εργασίας και σε πολλά ακόμα μέρη όπου το κάπνισμα απαγορεύεται ή αποθαρρύνεται.

Τι γεύση έχουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;

Οι περισσότεροι χρήστες των ηλεκτρονικών τσιγάρων, θα σας πουν ότι μοιάζει πολύ με την γεύση των παραδοσιακών τσιγάρων. Όμως στο Sunday Καφέ Ψιλικά υπάρχουν και πολλές άλλες γεύσεις όπως βανίλια, μήλο, μέντα, φράουλα κλπ.

Πόσο διαρκεί ένα υγρό αναπλήρωσης;

Το υγρό αναπλήρωσης πωλείται σε μπουκαλάκια που η ποσότητα που περιέχεται, μετριέται σε ml. Κάθε ml υγρού αναπλήρωσης αντιστοιχεί σε 12-15 τσιγάρα. Έτσι ένα μπουκαλάκι 10ml αντιστοιχεί σε 120-150 τσιγάρα και ένα μπουκαλάκι 30ml σε 360-450 τσιγάρα.

Ποια μέρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι αναλώσιμα;

Αναλώσιμα είναι τα ανταλλακτικά φίλτρα-δεξαμενές και οι ατμοποιητές. Το φίλτρο-δεξαμενή πρέπει να αλλάζετε μια φορά την εβδομάδα. Ο ατμοποιητής ανάλογα με την χρήση του κάθε 10 έως 30 ημέρες.

Sunday Καφέ Ψιλικά

Αγίου Χριστοφόρου 17, Πικέρμι

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.