Ηλίας Μαμαλάκης: «Με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού»

“Ασφαλώς και ζητάνε κάτι πιο εμπορικό και πιο φτηνό τα κανάλια” ομολόγησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Το μεγάλο του παράπονο από την τηλεόραση εξέφρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης, την Κυριακή, στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου, η δημοφιλής μάγειρας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση όταν αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που. ενώ αρχικά προχώρησαν, δεν έφτασαν ποτέ στους δέκτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε πως «θα μπορούσα να ξαναέκανα το ίδιο κόνσεπτ, το «Μπουκιά και συγχώριο» που θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο προχωρημένο σε ορισμένα σημεία του. Το δεύτερο είναι ότι έχω κάνει μελέτη και το έχω υποβάλει κιόλας για να έκανα την κουζίνα του 5ου αιώνα π.Χ., την εποχή του Περικλή. Κάτι το οποίο δεν το δέχθηκαν, όχι για το κόστος απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, αλλά για λόγους προσωπικούς δικούς τους».

«Ασφαλώς και ζητάνε κάτι πιο εμπορικό και πιο φτηνό τα κανάλια» πρόσθεσε για να συγκινηθεί από καρδιάς και να σταματήσει για λίγο τον λόγο του. .Ξέρεις, με έχουν ξεσηκώσει δυο τρεις φορές και δυο τρεις φορές με έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού. Σαν να παίρνεις ένα παιδάκι, να του λες «πάμε στο περίπτερο για να σου πάρω γλειφιτζούρι», να λέει αυτό ναι, να του το περιγράφεις, να φτάνουμε στο περίπτερο και να λέει αυτός ο θείος: «Δεν έχω λεφτά να σου πάρω γλειφιτζούρι». Και μένει το παιδάκι άναυδο, εκεί που ονειρεύεται το γλειφιτζούρι».

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να είμαι στην επικαιρότητα μέχρι που θα με θάβουν στον τάφο και θα λένε: «Ναι, ο Μαμαλάκης ήταν σήμερα το πρωί ζωντανός». Όχι, ούτε η εικόνα μου είναι η ίδια με την εικόνα που είχα πριν από 10 χρόνια ούτε έχω πικρία. Ίσα ίσα έχω μια ευγνωμοσύνη για την ελληνική τηλεόραση που μου έδωσε την ευκαιρία, με ανέδειξε και με έμαθε ο κόσμος» τόνισε, ακόμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.