Σοβαρό τροχαίο, που από καθαρή τύχη ο απολογισμός του ήταν μόνο υλικές ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/2/26) στην οδό Γεωργίου Πλατή (Καρπενησίου) στη Λαμία
Αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό με οδηγό 86χρονο επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα, το οποίο και χτύπησε ελαφρά στο πλάι.

Έχοντας βγει στο αντίθετο ρεύμα τράκαρε με δύο ακόμη αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν προς το κέντρο.

Μάλιστα το δεύτερο όχημα, η οδηγός του είχε προλάβει να το ακινητοποιήσει βλέποντας τι συμβαίνει μπροστά της, ωστόσο το αυτοκίνητο του 86χρονου έπεσε μετωπικά επάνω του.

Ευτυχώς βέβαια που ήταν αυτοκίνητα και όχι κάποιο μηχανάκι, ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και προς το πεζοδρόμιο όπου κινούνταν ακόμη και μαθητές.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως έγινε το τροχαίο:
@lamiareport.gr Προσπέραση σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας. Μέσα σε δευτερόλεπτα χτυπά 3 αυτοκίνητα. 🎥 Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της σύγκρουσης. #lr #lamiareport #fyp #news #car ♬ πρωτότυπος ήχος – LamiaReport.gr
Δείτε στο βίντεο πως περιγράφει το ατύχημα ο πατέρας του οδηγού, του αυτοκινήτου που δέχτηκε το πρώτο και πιο γερό χτύπημα.
Πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας εκτός από την καταγραφή του ατυχήματος φρόντισε και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο, καθώς διεξαγόταν με δυσκολία εωσότου απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα οχήματα.
Δείτε φωτογραφίες:







lamiareport.gr














































