Ιωάννα Μαλέσκου: “Eγώ είμαι η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης; Ωωωω”

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Love it αναφέρθηκε στη σύγκριση που της κάνουν πολλοί με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως σχολίασε, ο τίτλος “Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” είναι πολύ κολακευτικός, ωστόσο είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο.

«Το ακούσαμε πολλές και το διαβάσαμε πολύ συχνά και έπεσε σε εμένα μου σαν τίτλος χωρίς να το γνωρίζω. Είναι πολύ κολακευτικός ο τίτλος “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης”. Είναι ένας τίτλος με ένα brand name προσωπικότητας, που είναι μία και μοναδική, όπως καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο να τον συγκρίνουν με έναν άλλο άνθρωπο.

Δείτε ακόμα:  «Που μπορεί να σε βρει κανείς για βιασμό;». Σοκ στα Εξάρχεια για πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες μέλισσες». Το ποτό που έγινε εφιάλτης…

Η σύγκριση είναι κακό πράγμα και τοξικό κάποιες φορές. Ασφαλώς όταν άκουσα “η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης” την πρώτη φορά, αισθάνθηκα συστολή και έλεγα: “Παναγία μου, να το βλέπει τώρα η γυναίκα και να νομίζει ότι η Μαλέσκου θέλει να φτάσει εδώ που είμαι εγώ”. Μπορεί η γυναίκα να μην το σκέφτηκε ποτέ και το εύχομαι. Δεν είναι ωραίο. Ξαφνικά έρχεσαι και πρέπει να δώσεις τα διαπιστευτήρια σου, σε προδικάζουν και είναι προκατειλημμένοι ότι εσύ προσπαθείς να αντιγράψεις κάτι και αυτό δεν ισχύει. Θέλει χρόνο για να το δείξεις. Βλέποντας την εκπομπή, καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτή η κοπέλα έχει κατι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ πέταξε “καρφιά” και σε Παπαγεωργίου – Ουγγαρέζο.

Δείτε ακόμα:  Ελένη Μενεγάκη: Τα 3 πρόσωπα – «έκπληξη» στη νέα της εκπομπή – Τι απαιτεί η Ζαρίφη

youweekly.gr