Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό: “Είμαι δίπλα της”

Δύσκολες στιγμές βιώνει 49χρονη στην Μεσσήνη, η οποία δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. Το περιστατικό σε όλους θύμισε την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε στον Alpha και στον Αλέξανδρο Κουβέλη.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες. Κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, η αλήθεια είναι ότι με ταράζει και ακόμα δεν το καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μια τέτοια πράξη, το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να μας προβληματίσει» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές γυναίκες που μου λένε το ίδιο πράγμα, άρα πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ελπίζω η γυναίκα να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη κι έχω μάθει ότι είναι δυνατή.

Ό,τι χρειαστεί, είμαι δίπλα της. Θέλω να πιστέψει στον εαυτό της, έχει τη δύναμη να το ξεπεράσει, η επιστήμη έχει προχωρήσει κι υπάρχουν τρόποι να βοηθηθεί. Προσωπικά μου προκαλεί αναμνήσεις από την περίοδο της δικής μου νοσηλείας, που τα μέτρα στο νοσοκομείο είχαν αλλάξει γιατί φοβόντουσαν και για τη δική μου περίπτωση, επίσκεψη του θύτη με σκοπό να… με αποτελειώσει» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.