Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμα χειρουργεία θα κάνω»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε και τα χειρουργεία που χρειάστηκε και θα χρειαστεί μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω.

Έχω περάσει πολλές φορές από την περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο, στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με τη ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έχω κάνει 20 χειρουργεία»

«Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μάιο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω.

Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι», συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Αν δω την Έφη Κακαράντζουλα έξω, δεν σκέφτομαι πως θα αντιδράσω. Θα το διαχειριστώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος για την επίθεση που μου έκανε. Θα συμβολευόμουν τους δικηγόρους μου τι μπορώ να κάνω για να είμαι ασφαλής», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.