Η Ειρήνη βρέθηκε δεμένη με πλαστικές χειροπέδες – Ποιοι ήταν οι δύο άνδρες μαζί της λίγο πριν το τέλος;


Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, λέει τώρα ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας που ασχολείται με την υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Το περίεργο ωστόσο είναι ότι συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας έχει ήδη δώσει εντελώς αντίθετη περιγραφή. Έχει αναφέρει ότι τα χέρια της 44χρονης ήταν πίσω από τον κορμό της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ωστόσο επιμένει και λέει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps, δηλαδή και αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της ή και μέρη του πλαστικού στη σορό της οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε φωτιά και ίσως στο ότι είχε μακρυά μανίκια.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής η ιατροδικαστική έρευνα ουσιαστικά ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ωστόσο οι συγγενείς της 44χρονης πιστεύουν πως υπήρξε εγκληματική ενέργεια και έτσι κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο.

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσε η οικογένεια

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα, κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εισαγγελία Αγρινίου, η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη που εξαφανίστηκε ανήμερα Θεοφανείων και βρέθηκε νεκρή, με σοβαρά εγκαύματα, μέσα στο αυτοκίνητό της δύο 24ωρα αργότερα σε ερημική τοποθεσία.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Tatiana Live»: «τη μήνυση την παρέλαβε ο εισαγγελέας Αγρινίου ενώ η δικογραφία έχει φύγει ξανά με κατεπείγουσα εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας, κυρίου Γεωργίου Πέτρου, και γύρισε πίσω στην ασφάλεια Αγρινίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης».

Νέα κατάθεση του γιατρού στην αστυνομία

Το απόγευμα της Πέμπτης κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση στην αστυνομία, ο γιατρός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 44χρονη, καθώς και ένας επιστήθιος φίλος του, ο οποίος είναι μεσίτης.

Οι Αρχές ελπίζουν οι νέες μαρτυρίες να καλύψουν πολλά κενά στην υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο γιατρός και ο φίλος του να είναι οι δύο άνδρες, τους οποίους είχε συναντήσει η άτυχη γυναίκα και καυγάδισε μαζί τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης