Υστερία με τις δωρεάν αισθησιακές ταινίες! Πάνω από 5.000 επισκέπτες το λεπτό

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δεν υπάρχουν μόνο ουρές στα ATM της χώρας μας, λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά και στο Διαδίκτυο, όπου όλοι σπεύδουν να παρακολουθήσουν δωρεάν αισθησιακές ταινίες!

Και το πιο περίεργο; Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι μόνο νέοι άνδρες που βράζει το… αίμα τους αλλά ακόμα και… εκρηκτικές γιαγιάδες!

Πριν από λίγο καιρό, ευρωπαϊκό σάιτ γνωριμιών σε έρευνά του διαπίστωσε πως οι Έλληνες -ακόμη και σε καιρό κρίσης!- έχουν άριστες επιδόσεις στο σεξ. Τώρα αποδεικνύεται πως δεν είναι τυχαία και η φράση «τα περήφανα γηρατειά», καθώς όχι μόνο δεν εγκαταλείπουν τα δικαιώματά τους αλλά και τις χαρές της ζωής!

Λόγω των δύσκολων ημερών που περάσαμε, ο Δημήτρης Σειρηνάκης άφησε ελεύθερο τον ελληνικό λαό να βλέπει τις ταινίες του με το… γαργαλιστικό περιεχόμενο, ώστε να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα με την κρίση και τα μνημόνια και να σηκωθεί… το ηθικό του. Πρόκειται για premium παραγωγές με πρωταγωνίστριες γνωστά μοντέλα που δείχνουν όλα τα ταλέντα τους! Η ταινία, δε, με τον υπουργό και την πρώην Μις Τουρισμός Βούλα Βαβάτση ήταν πρώτη σε ζήτηση, με τρελή επισκεψιμότητα, παρά το γεγονός ότι γυρίστηκε πριν από 5 χρόνια από τον Έλληνα πορνοπαραγωγό.

Περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες κάθε λεπτό κλικάριζαν και ο server της εταιρείας έφτασε σε κατάσταση… κατάρρευσης! Όπως είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Σειρηνάκης στη «STAR Press», φανερά ικανοποιημένος, ακόμα και σε καιρούς κρίσης οι αισθησιακές ταινίες γνωρίζουν άνθηση και δεν έχει πέσει η θέασή τους. Μάλιστα, εκείνο που τον εντυπωσίασε περισσότερο -μετά την αρχική του έκπληξη- ήταν το τηλεφώνημα που δέχτηκε από 3 ευγενικές ηλικιωμένες κυρίες, οι οποίες ήθελαν να παρατείνει τη δωρεάν παροχή θέασης των ταινιών του!

«Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήταν παππούδες, αλλά γιαγιάδες, οι οποίες μου ζήτησαν να συνεχίσω την παροχή για όλο το καλοκαίρι», μας επεσήμανε. Φαίνεται λοιπόν πως το σεξ όχι μόνο δεν γνωρίζει ηλικίες, αλλά ούτε και μνημόνια!