Ηθοποιός από το “Κωνσταντίνου & Ελένης” έγινε αγρότης στην Κρήτη!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης, ως τον θαμώνα στο μπαρ που δούλευε η Ελένη και τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά, μέσα από τις επαναλήψεις.

Ο λόγος για τον ενδυματολόγο Μανώλη Γαλετάκη που μίλησε στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο Open, για την εμπειρία του στο επιτυχημένο σίριαλ και τη ζωή του σήμερα.

«Η ζωή σε κάνει λίγο κι απομακρύνεσαι αλλά υπάρχουν άτομα που αγαπώ πάρα πολύ. Κρατάμε επαφές με την Ελένη Ράντου, είναι από τα πρώτα σίριαλ που έχω κάνει. Αλλά και με τον Χάρη Ρώμα, όποτε κατεβαίνει βρισκόμαστε και με την Ελένη Ζιώγα. Σε αυτήν τη φάση της ζωής συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, παρόλο που μου είχαν πει να ανέβω Αθήνα», είπε αρχικά ο ενδυματολόγος που συμμετείχε στη σειρά.

«Στην Κρήτη με ρωτούν για όσα κάναμε, πριν από 20 χρόνια στη σειρά. Γύρω στο 2014 σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σε σίριαλ και τέτοια γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Όταν δουλεύεις και χάνεις λεφτά και δεν πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις, είπα την αγαπώ αυτήν τη δουλειά, αλλά κάπως πρέπει και να ζήσουμε.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Από την Εργαζόμενη Γυναίκα είχα χάσει χρήματα κι η Ελένη δεν είχε βγάλει καθόλου από αυτήν τη δουλειά. Με έναν φίλο μου σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στην Κρήτη. Εδώ βοηθούσα στα θερμοκήπια του κολλητού μου στην πρώτη καραντίνα κι είπα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δουλειά. Νοικιάσαμε θερμοκήπια μαζί… Δε μου λείπουν οι ρυθμοί της Αθήνας, δε θα ήθελα να αλλάξω τίποτα», πρόσθεσε ο Μανώλης Γαλετάκης στο Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

star.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.