Και επισήμως χωρισμένοι Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος – Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιο

Σε συναινετικό διαζύγιο προχώρησαν η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, λίγους μήνες μετά την είδηση για τον χωρισμό του.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα: «Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα».

Η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου επισήμανε στην εκπομπή: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων», ανέφερε η Πολύ Παπαϊώννου.

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή με την έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν το χρόνια που ήταν μαζί.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.