Και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δικαιούνται το Fuel Pass

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοχοί τους

Πάνω από 1.500.000 πολίτες έχουν ήδη λάβει την επιδότηση καυσίμων ενώ συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για όσους δεν έχουν το κάνει.

Οι περισσότεροι επέλεξαν την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό τους λογαριασμό κάτι που σημαίνει πως πήραν 40 ευρώ, έναντι 45 ευρώ (5 ευρώ μπόνους) που πήραν όσοι επέλεξαν την άυλη ψηφιακή κάρτα στο κινητό τους τηλέφωνο, που όμως «εξαργυρώνεται» μόνον σε πρατήρια βενζίνης.

Επιδότηση καυσίμου όμως δικαιούνται και όσοι έχουν αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με το σκεπτικό ότι και το δικό τους «καύσιμο» (ηλεκτρικό ρεύμα) έχει ακριβύνει σημαντικά.
Οι ιδιοκτήτες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να πάρουν την επιδότηση ακολουθούν την ίδια διαδικασία με όλους τους υπόλοιπους πολίτες.

Δηλαδή μπαίνουν στην πλατφόρμα Fuel Pass μέσω των κωδικών taxisnet και συμπληρώνουν βήμα-βήμα τα ζητούμενα στοιχεία. Το σύστημα στη συνέχεια ζητά επικαιροποίηση των στοιχείων του αιτούντος, το mail του και τον αριθμό του κινητού του.

Στη συνέχεια, αν ο αιτών επιλέξει το ποσό να κατατεθεί στον τραπεζικό του λογαριασμό συμπληρώνει τον αριθμό IBAN και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.