Καινούριου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο»

Η Κατερίνα Καινούριου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την ώρα της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Καινούριου παρευρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου Δημήτρη Σούρα και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε πως είναι πιεσμένη με πολλά θέματα και πως στο τέλος της εκπομπής, όταν ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Σούρας, είπε στην Κατερίνα Καινούργιου πως είναι δίπλα της και πως θα ήθελε στην παρουσίαση του βιβλίου του, να διαβάσει τα αποσπάσματα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου είπε πως θα είναι δίπλα μου για να βοηθήσει την ψυχή μου. Να βρει την αληθινή ευτυχία. Συμβαίνουν πράγματα στην προσωπική ζωή ή στην επαγγελματική και όταν πιέζεσαι για να είσαι αρεστός. Αυτό εκδηλώνεται και ψυχοσωματικά. Είμαι άνθρωπος που έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα με την ψυχολογία μου και κατά καιρούς έχω επισκεφτεί ψυχολόγο. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά μου. Δεν είμαι παρτάκιας. Δεν μου έχουν έρθει όλα εύκολα στη ζωή. Είμαι εγώ, η οικογένειά μου, οι συνεργάτες μου οπότε είναι εγωιστικό να πω ότι τα παρατάω επειδή πιέστηκα».

Παραδέχτηκε πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσε πως αδικείται και πως την έθιξαν και πρόσβαλλαν ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει πως η πρωινή ζώνη θα ξεκινάει στις 9 του χρόνου.

«Θα μας βλέπετε κανονικά και του χρόνου την ώρα που προβάλλεται η εκπομπή».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σούρα συνάντησαν το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 οι τηλεοπτικές κάμερες την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Αρνήθηκε όμως, να σχολιάσει όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την ίδια αφού, όπως είπε, δεν τον έχει σε υπόληψη.

«Δε με αφορά ο Κωνσταντάρας. Με τον Ουγγαρέζο μίλησα, κάποια πράγματα του τα είχαν μεταφέρει λάθος και νομίζω ότι και το απόσπασμα που αναπαράχθηκε έγινε με λίγο λάθος τρόπο. Όταν κάποιος άνθρωπος έχει πει και έχει υπονοήσει αυτά τα πράγματα για μένα δε θέλω να έχω επαφή. Δε θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Να είναι καλά, στη δουλειά του είναι πολύ καλός. Μέχρι εκεί».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.