Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Τι γίνεται σε Μεσογείων, Κηφισίας

Και σήμερα δύσκολη η κατάσταση για τις μετακινήσεις στην Αττική. Χιονισμένοι δρόμοι σε όλη την Αθήνα, παρατημένα από χθες το βράδυ αυτοκίνητα στη Μεσογείων. Μια λωρίδα ανοικτή στην Κηφισίας, αλλά όλοι δρόμοι σκεπασμένοι με χιόνι.

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Αττική σήμερα με κλειστούς δρόμους, ενώ στενά σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι σκεπασμένα με χιόνι και απροσπέλαστα για αυτοκίνητα, ακόμα και για πεζούς.

Ενδεικτικά, στην Αγία Παρασκευή, στην εκκλησία στη Μεσογείων, είναι πολλά τα παρατημένα αυτοκίνητα που άφησαν χθες οι οδηγοί και πήγαν με τα πόδια στα σπίτια τους. Οι κεντρικοί δρόμοι ανοίγουν σιγά-σιγά αλλά οι παράδρομοι είναι απροσπέλαστοι από το χιόνι.

Αλλά και στη Λεωφόρο Κηφισίας, παρότι έχουν ανοίξει κάποια ρεύματα κυκλοφορίας, η μετακίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Κλειστοί είναι όμως όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στις κεντρικές αρτηρίες.

Δείτε ακόμα:  Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιουνίου - Οι ημερομηνίες πληρωμής

Η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί στη λεωφόρο Υμηττού, αλλά και στην Περιφερειακή Αιγάλεω.

Έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Aθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΑΣ έχει κάνει σύσταση στους πολίτες στην Αττική να κυκλοφορούν σήμερα αποκλειστικά με τη χρήση αλυσίδων στα οχήματα. Συγκεκριμένα, έχει τονίσει πως «οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις» και εφόσον η μετακίνησή τους με αυτοκίνητα είναι απολύτως αναγκαία, να γίνεται «μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Δείτε ακόμα:  Νέα άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων!

ieidiseis.gr