Κακοκαιρία Μπάλλος: Προσοχή για μισή με 1,5 ώρα στην Αττική – Που βρέχει τώρα, που υπάρχουν προβλήματα

Η κακοκαιρία Μπάλλος σφυροκοπά και πάλι την Αττική εδώ και λίγη ώρα, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για πυρήνα καταιγίδων. Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς σε μήνυμά του στο Twitter τονίζει πως πρέπει να προσέχουμε «για 1/2 με 1,5 ώρα στην Αττική».

«To ραντάρ δείχνει ένταση του πυρήνα των καταιγίδων στο Σαρωνικό. Οι καταιγίδες κατευθύνονται πλέον και προς κέντρο αλλά σπάνε σε δυο τμήματα. Ένα προς βόρεια και άλλο στα νότια της Αττικής. Προσοχή για 1/2 με 1,5 ώρα στην Αττική», γράφει συγκεκριμένα ο κ. Κολυδάς για την κακοκαιρία Μπάλλος.

Λίγη ώρα πριν και ο Γιάννης Καλλιάνος είχε προειδοποιήσει για πυρήνα καταιγίδων προερχόμενο από τον Σαρωνικό που θα κινηθεί προς την Αττική.

Δείτε ακόμα:  Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Έκλεισαν Πειραιώς και περιφερειακή Αιγάλεω λόγω της βροχής

Έκλεισαν τμήματα της Πειραιώς και της περιφερειακής Αιγάλεω λόγω μεγάλης συσσώρευσης νερού από τη νέα νεροποντή που έφερε ο «Μπάλλος».

Νέα προβλήματα δημιουργεί στην Αττική και σήμερα η κακοκαιρία «Μπάλλος» με δρόμους να πλημμυρίζουν από την νέα νεροποντή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της οδού Πειραιώς και της περιφερειακής Αιγάλεω, λόγω της μεγάλης συσσώρευσης νερού.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός για εξαφάνιση του 13χρονου Αλέξανδρου

Ειδικότερα, η Πειραιώς έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας και η περιφερειακή Αιγάλεω από το ύψος των διυλιστηρίων.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα φαινόμενα στην Αττική αν και υποχώρησαν τις πρωινές ώρες δεν έχουν τελειώσει.

Με πληροφορίες από newsbeast.gr, ieidiseis.gr