Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Προβλήματα στους δρόμους σε Σπάτα, Κορωπί & Ανατολική Αττική!

Έντονα προβλήματα παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Αττικής λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος”

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, προβλήματα αυτή την ώρα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στο ύψος του γηπέδου των Σπάτων ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής αναφέρεται:

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους στην ολότητά τους, όμως τα προβλήματα για τον λαό της περιοχής της Ανατολικής Αττικής, είναι ήδη πολλά και οξυμένα.

Δείτε ακόμα:  Με απόλυτη επιτυχία το 7ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων-Λυκείων του Δ. Σπάτων - Αρτέμιδος (φωτό)

Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στην βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου και σε μία σειρά οδικές αρτηρίες είναι η πρόγευση δυστυχώς του τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ώρες που θα οξυνθούν τα καιρικά φαινόμενα.

Καλούμε την περιφέρεια και τους δήμους σε συνεργασία με την πολιτική προστασία να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην θρηνήσουμε θύματα και να προστατευτεί η περιουσία του λαού.
Καλούμε επίσης το υπουργείο Εργασίας και την κυβέρνηση να πάρουν άμεσα αποφάσεις για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, όπως να σταματήσει η εργασία των Ντελιβαράδων όσο διαρκεί η κακοκαιρία και να καλυφθούν τα μεροκάματά τους, καθώς το ίδιο να γίνει και με όσους εργαζόμενους δεν μπορούν να μετακινηθούν προς την εργασία τους

Δείτε ακόμα:  Μαρκόπουλο: 26 προσλήψεις στην ΚΔΕΜ - Δείτε όλες τις θέσεις