Κακοποίηση Άννας Μαρίας Βέλλη: O Άρης Μακρής σπάει τη σιωπή του μετά την εμπλοκή του ονόματός του

Ήταν στα τέλη Νοέμβρη όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για τη σωματική βία που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες του προσώπου της μετά τα χτυπήματα.

Η ίδια δεν είχε κατονομάσει τον άνδρα που την κακοποίησε κατ’ αυτόν τρόπο, το γεγονός όμως πως είπε πως ήταν μαζί του δύο χρόνια σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος αποκάλυψε πως γνώριζε για ποιον μιλούσε η Άννα Μαρία Βέλλη και πως πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο, οδήγησαν πολλούς στο συμπέρασμα πως η ίδια μιλούσε για τον Άρη Μακρή.

Οι δυο τους ήταν πράγματι δύο χρόνια μαζί, ωστόσο κανένα άλλο στοιχείο δεν υπήρχε που να τον «δείχνει» ως ένοχο.

Έναν μήνα μετά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που ανέφεραν το όνομά του, υποστηρίζοντας πως ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό και ότι ο ίδιος πράγματι γνώριζε για το περιστατικό που περιέγραψε η πρώην αγαπημένη του.

«Γνώριζα. Εγώ κιόλας άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Απλά δεν ήθελα πάρω θέση, γιατί νομίζω ότι όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει νόημα.

Δε με ενόχλησε που με συνδύασαν με το περιστατικό, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Δεν έχει θίξει κάποιο όνομα, οπότε είναι και λογικό γιατί γνώριζαν τη σχέση μας. Αν ήταν αλήθεια, βέβαια, θα με πείραζε. Δεν έχω επικοινωνήσει με την Άννα Μαρία. Έχω να μιλήσω δύο χρόνια μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

dailymedia.com.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.