Καλφαγιάννης για το metoo: «Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι»

Απειλητικά τηλέφωνα είχε λάβει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά από όσα είχε πει για το κίνημα metoo.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος αποκάλυψε τις απειλές που δέχτηκε, όταν μίλησε για το κίνημα metoo.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσα είχα πει για το metoo τα πλήρωσα πολύ ακριβά. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και με έχουν απειλήσει. Με έχουν εκβιάσει μπράβοι, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι. Επειδή δεν είπα ονόματα, ήταν πολλοί που με πήραν και μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω. Το metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, την πλήρωσαν ένα, δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

Όσο για το πώς έχει γίνει το επάγγελμα του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια πρόσθεσε: «Πλέον είτε είσαι από το Survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός. Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει».

Και τέλος συμπλήρωσε: «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

gazzetta.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.