Καλύβια: Οδύνη για τον 46χρονο που αυτοκτόνησε – «Αναρωτιόμαστε γιατί “έφυγε” ένας χαρούμενος άνθρωπος»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ο 46χρονος άνδρας ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας στην αποθήκη του σπιτιού του με την καραμπίνα του.

Κρητικής καταγωγής, οι φίλοι του είχαν να πουν για αυτόν μόνο καλά λόγια: «Ήμασταν μαζί το Σάββατο και τίποτα δεν έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Γενικά ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος» ανέφερε στο notioanatolika.gr ένας στενός φίλος του.

Δείτε ακόμα:  Το Π.Σ Εθελοντών Ν. Βουτζά Προβαλίνθου στη τηλεδιάσκεψη με τους Εθελοντικούς Φορείς Πολιτικής Προστασίας

Έξω από το σπίτι του άτυχου άνδρα στη συμβολή των οδών Κων. Κόλλια και Αγ. Πέτρου βρίσκονται σταθμευμένα αυτοκίνητα φίλων και συγγενών της οικογένειας η οποία χτυπήθηκε για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 από τη μοίρα.

«Πριν από λίγους μήνες πέθανε και ο πατέρας του και αυτό του κόστισε πολύ», πρόσθεσαν φιλικά πρόσωπα του αυτόχειρα.

«Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τί και πώς έγινε. Η μητέρα του βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχουμε καταφέρει να της πάρουμε μια λέξη έστω, να μας εξηγήσει κάτι για τη μαύρη στιγμή» συμπλήρωσαν.

Δείτε ακόμα:  Παραδόθηκαν στους δημότες 12 νέες παιδικές χαρές σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Μαραθώνος (φωτό)

Πάντως στην περιοχή εκείνη του Αγίου Πέτρου υπάρχουν ελάχιστα σπίτια και σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο. Το γεγονός ότι οι περίοικοι άκουσαν τον καυγά μητέρας και γιου σημαίνει ότι ήταν ιδιαίτερα έντονος.

notioanatolika.gr