Κανένας “Σασμός” για την Σταυρούλα – Σε βεντέτα ο γιός με τον δολοφόνο της μάνας του

Τα γράφαμε απο το πρωϊ. Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, καθώς 4 μήνες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 46χρονης Σταυρούλας Συραγοπούλου, σε δρόμο του Πανόρμου, ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας ήρθε στα χέρια με τον γιο του δολοφόνου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το rethnea, την Κυριακή το απόγευμα συναντήθηκαν τυχαία σε δρόμο του Πανόρμου ο γιος της δολοφονημένης 46χρονης με το γιο του 49χρονου δράστη (ο οποίος να σημειωθεί είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και είχε καταλήξει λίγες μέρες αργότερα στο νοσοκομείο), διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια.

Λίγο αργότερα, ο γιος της 46χρονης άτυχης γυναίκας, πέρασε έξω από το σπίτι του άλλου νεαρού και έριξε κάποιους πυροβολισμούς και εγκατέλειψε το σημείο.

Στο σημείο, κλήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε σε έρευνες και φέρεται στο πλαίσιο των ερευνών να βρήκε το όπλο με το οποίο ερρίφθησαν οι πυροβολισμοί στο πατρικό σπίτι του νεαρού, στο Ρουμελί Μυλοποτάμου. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός ατόμου.

Δείτε ακόμα:  Αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στο κινητό μας για όλες τις χρήσεις!

Υπενθυμίζεται ότι η γυναικοκτονία είχε σημειωθεί στις 8 Αυγούστου του 2021 συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Ακόμη και σήμερα, κανείς στο Ρέθυμνο, δε μπορεί να πιστέψει πως η 46χρονη Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πως έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

nassosblog.gr