Καρέ καρέ η στιγμή που 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα για το μπαγιάτικο κοντοσούβλι! (βίντεο ντοκουμέντο)

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που 65χρονος μάγειρας του ουζερί στη Θεσσαλονίκη μαχαιρώνεται από έναν πελάτη του καταστήματος επειδή θεώρησε ότι η μερίδα με το κοντοσούβλι που του πρόσφερε ήταν μπαγιάτικη φέρνει στο φως της δημοσιότητα το newsit.gr

Το απίστευτο περιστατικό με τον μάγειρα διαδραματίστηκε το μεσημέρι της 3η Μαρτίου του 2024 στο κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων αλλά και της ιδιοκτήτριας με την οποία ήταν γνωστός ο δράστης.

Ο 55χρονος άνδρας που λίγα λεπτά αργότερα θα σκορπίσει τον τρόμο και τον πανικό μέσα στο ουζερί θα εισέλθει στο κατάστημα στις 16:22 φορώντας ένα μπλε μπουφάν. Αφού το βγάλει στη συνέχει θα κινηθεί προς τον πάγκο του καταστήματος και στα τραπέζια. Θα περάσουν περίπου δέκα λεπτά όταν θα αρχίσει να λογομαχεί με τον 65χρονο μάγειρα και ξαφνικά θα αρπάξει ένα μαχαίρι με το αριστερό του χέρι.

Το θύμα θα καταφέρει αρχικά να κρατήσει το αιχμηρό αντικείμενο μακριά από το κορμί του, ωστόσο ο 55χρονος θα του καταφέρει μια μαχαιριά στη δεξιά κοιλιακή χώρα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, ενώ το θύμα με γρήγορα βήμα θα κινηθεί προς την έξοδο.

Η υπερένταση δεν θα επιστρέψει αρχικά στον μάγειρα να καταλάβει τον σοβαρό τραυματισμό του, το οποίο αντιλήφθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο ο άτυχος άνδρας που λίγα λεπτά αργότερα θα μεταφερθεί και θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο θα σηκώσει την μπλούζα του.

Η αιμορραγία από το χτύπημα στην κοιλία είναι τέτοια που το πάτωμα θα γεμίσει με αίμα. Ο δράστης θα προσπαθήσει κι άλλη φορά να πλησιάσει το θύμα, ωστόσο η ιδιοκτήτρια του καταστήματος θα αποτρέψει καις τη συνέχεια θα τον οδηγήσει μέχρι της έξοδο του καταστήματος προκειμένου να αποφευχθεί νέο περιστατικό.

Ο 55χρονος που προφυλακίστηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν είχα πρόθεση. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου του μαχαίρι Τον άνθρωπο τον ήξερα πολύ καλά κι όταν καθόμασταν τον κερνούσα είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Είχα πιει πάρα πολύ. Τον χαιρέτησαν στην πόρτα και του είπα να μου κάνει ένα πολύ καλό φαγητό. Δεν θέλω μπαγιάτικο. Έφερε το φαγητό η κοπέλα και της είπα δεν είναι σημερινό είναι προχθεσινό, σε εμένα το κάνεις αυτό ο πράγμα. Ήρθε ο μάγειρας από πάνω μου είπε αυτό είχαμε…κι άρχισε να μου μιλάει χυδαία….»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.