«Κατακεραυνώνει» η Γερμανού τον Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε μετά τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη η Ναταλία Γερμανού η οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια με αφορμή την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή η οποία κατήγγειλε φωτογραφίζοντάς τον πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, είπε την άποψή της για όλα όσα άκουσε να λέγονται από εκείνον.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε ένα βίντεο τόσο με τις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού όσο και με τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμα:  «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία»

«Στα συν του Παύλου Χαϊκάλη είναι ότι βγήκε επώνυμα και μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του. Στα πλην του όμως τα οποία είναι και πολλά… πρώτο και κυριότερο είναι ότι όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Ο ηθοποιός είπε ότι είναι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, δεν τα παρατάει εύκολα. Καταρχάς λοιπόν όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι, ξεκινάμε από εκεί. Παρ’ όλα αυτά όμως, υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης.

Δείτε ακόμα:  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί και πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη

Δηλαδή αν μια γυναίκα σου λέει όχι και εσύ είσαι ένας άνδρας που θες να συνεχίσεις να το πολεμάς, για να κερδίσεις την καρδιά της, μπορείς να στείλεις λουλούδια, μπορείς να στείλεις μία τούρτα, μπορείς να στείλεις ένα ευγενικό μήνυμα ότι «δέχομαι, αλλά παρ’ όλα αυτά, αν αλλάξεις γνώμη πάντα εγώ θα περιμένω. Υπάρχουν πάντα τρόποι».

Τα λόγια της βρήκαν σύμφωνους τους περισσότερους από τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής της όμως ο Κώστας Τσουρός τόνισε ότι δεν πρέπει να περάσουμε στο άλλο άκρο και με το πρώτο φλερτ να οδηγεί μία γυναίκα τον άνθρωπος που τη φλερτάρει στον εισαγγελέα.

Δείτε ακόμα:  Το υπερπολυτελές σκάφος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου που κοστίζει μία περιουσία (φωτο)

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

gossip-tv.gr