Καταγγελία για γνωστό διοργανωτή πάρτι στην Αθήνα – Ομαδικοί βιασμοί και ναρκωτικά

Ο συγκεκριμένος διοργανωτής των πάρτι, κατηγορείται ακόμη και για ομαδικό βιασμό αφού με τους φίλους του οργάνωναν στοχευμένες συγκεντρώσεις με πολλές κοπέλες στις οποίες δεν άφηναν το περιθώριο άρνησης.

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στη δημοσιότητα με λεπτομέρειες «γροθιά στο στομάχι».

Πρόκειται για τις καταθέσεις μια γυναίκας η οποία καταγγέλλει γνωστό διοργανωτή πάρτι στην Αθήνα για σεξουαλική κακοποίηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους».

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, οργάνωνε σειρά πάρτι με techno μουσική στο Γκάζι και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ακόμη και σε… πανεπιστημιακά κτίρια.

Γράφοντας για την τραυματική εμπειρία που είχε μαζί του, στο metoo μια γυναίκα ανακαλεί την ψυχολογική και σωματική βία που υπέστη.

Γνωρίστηκε μαζί του όταν ήταν ακόμη 15 ετών, γεγονός που έδωσε άτυπα στον άντρα το περιθώριο να τη χειραγωγήσει, δημιουργώντας αρχικά ένα κλίμα εμπιστοσύνης μαζί της, στη συνέχεια όμως την ενέταξε στον κόσμο των ουσιών και του σεξ χωρίς συναίνεση.

Ο άντρας αυτός που κατηγορείται από τη νεαρή γυναίκα είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός της, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αισθάνεται εξ αρχής «αρχηγός» στη σχέση. Σε μια σχέση που αποδείχθηκε ολέθρια για τη γυναίκα καθώς αναγκάστηκε να γίνει έρμαιο των ουσιών και να χάσει κάθε έννοια ελεύθερης βούλησης.

Έμαθα για πολλούς μαζικούς βιασμούς

Ο συγκεκριμένος διοργανωτής των πάρτι, κατηγορείται – όπως φαίνεται από την καταγγελία – ακόμη και για ομαδικό βιασμό αφού με τους φίλους του οργάνωναν στοχευμένες συγκεντρώσεις με πολλές κοπέλες στις οποίες δεν άφηναν το περιθώριο άρνησης.

«Έμαθα πολλές κακοποιήσεις και ομαδικούς βιασμούς που έχει διαπράξει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr.

Περιγράφοντας το χρονικό μιας αρρωστημένης σχέσης, η γυναίκα περιγράφει χρόνια μετά τη γνωριμία της με τον άντρα που έμελλε να της τραυματίσει την ψυχή τα εξής: «Προσπαθούσε να με κρατάει εντυπωσιασμένη με ψεύτικα στοιχεία του εαυτού του όπως το ποσό «υπερασπιστής των γυναικών» ήταν».

Η γυναίκα δεν ξεχνά να αναφερθεί στις απειλές που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια για να μην αποκαλύψει τη χρήση κοκαΐνης που έβλεπε να γίνεται στην παρέα του φερόμενου ως δράστη. «Εάν βγει κάτι προς τα έξω θα σου ρίξουμε μαχαίρια κι ας είσαι μικρή κοπέλα», υποστηρίζει ότι της έλεγε.

«Με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους»

«Θαμπωνόμουν από τις υποκουλτούρες όποτε στα μάτια μου φαινόταν cool. Πέρασαν επτά χρόνια για να καταλάβω τι άνθρωπο είχα δίπλα μου. Μου ασκούσε bullying, με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί του και με άλλους της αρεσκείας του. Ένα βράδυ με ακινητοποίησε στον καναπέ, με έφτυνε και με πίεζε να ανοίξω τα πόδια μου», θυμάται η γυναίκα περιγράφοντας στιγμές φρίκης ενώ οργή προκαλεί το γεγονός – όπως λέει – ότι τόσο ο θύτης όσο και οι φίλοι του είχαν εκσπερματίσει πάνω της.

Αναφερόμενη στην περιπέτειά της με τα ναρκωτικά και την είσοδο στο σκοτεινό τούνελ γράφει τα εξής: «Μου έδινε ναρκωτικά από τα 16 μου. Συχνά μου έλεγε ποσό ακίνδυνα είναι όλα αυτά. Ήμουν ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του. Με είχε χρησιμοποιήσει για να κουβαλήσω και μικροποσότητες. Όταν μετά από χρόνια ήθελα να ζητήσω βοήθεια για τον εθισμό μου με κορόιδευε. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο ψυχολογική. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να γίνεται σωματικά παρεμβατικός».

«Μετά από συνεχόμενες ψυχολογικές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις είχα φτάσει στο σημείο όποτε πήγαινε να με αγγίξει κάποιος να μην μπορώ να ανταπεξέλθω», προσθέτει για το συνολικό τραύμα που υπέστη από την κακοποιητική συμπεριφορά του άντρα.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.